Är ni öppna för lite nytänkande och modern kunskap, som kan gynna både elever, personal, hästar och efterfrågan i framtiden?

Jag erbjuder ett kunskapslyft där vi tillsammans kan jobba för att väva in ett utbildningsmaterial om hästens psykologi och beteende i den befintliga verksamheten. Efterfrågan att få lära sig att förstå hästen bättre är stor och eleverna är mer pålästa och nyfikna än nånsin redan som nybörjare idag. För mig är detta en väldigt spännande utmaning och jag har stora förhoppningar om att vi sakta men säkert genom tålamod och öppenhet, tillsammans kan lyckas att skapa något riktigt bra! 

Samtliga jobb utformas och anpassas specifikt efter önskemål och behov, och oavsett om inriktningen är utbildning eller inspiration så kommer jag alltid att vara förberedd för att leverera 100%!


Utbildningsutbud

Att kunna erbjuda eleverna en kvalitativ kunskap där man får en bredd och en helhet i sin utbildning om hästen redan på ridskolan, kommer att locka till sig fler medlemmar i framtiden. Mina tjänster kan kombineras på många sätt och jag kan erbjuda alltifrån enklare insatser av inspiration till att ingå aktivt i verksamheten utifrån era önskemål.  
Kontakta mig gärna så kan vi börja med att boka in en kostnadsfri konsultation!


Inspirationclinic

Om ni är nyfikna på mig och mitt sätt att tänka häst, så är det ett bra alternativ att börja med att boka en inspirationsclinic. Jag visar praktiskt med ett par av era hästar kombinerat med teori och gott om tid för frågor!
 


Föreläsning

Det finns möjlighet att boka in en föreläsning med mig där jag under 2 tim kommer och berättar om hur jag tänker häst. Det kommer att finnas mycket utrymme för frågeställningar då jag tycker bäst om att ha teoretisk undervisning anpassad efter lyssnarens behov.
Det är alltid trevligt med möjlighet till lite fika under föreläsningen.


Kontakta mig gärna så kan vi börja med att boka in en kostnadsfri konsultation!

Pris ges vid förfrågan, då det kan variera lite beroende på upplägget av tjänsterna.

Innehar F-skatt.