Är ni öppna för lite nytänkande och modern kunskap, som kan gynna både elever, personal, hästar och efterfrågan i framtiden?

Jag erbjuder ett kunskapslyft där vi tillsammans jobbar för att väva in ett utbildningsmaterial om hästens psykologi och beteende i befintlig verksamhet. Det är ett ämne som jag verkligen brinner för och har arbetat heltid med  i över 10 år men då i huvudsak mot privatpersoner och mindre klubbar. Det är en ovärderlig kunskap som följer med som en tydligt röd tråd hela vägen från ridskolan och upp till elitnivå, oavsett inriktning och individuella mål. Av egen erfarenhet så vet jag att efterfrågan att få lära sig att förstå hästen bättre är stor och eleverna är mer pålästa och nyfikna än nånsin redan som nybörjare idag. 
För mig är detta en väldigt spännande utmaning där samarbetsförmågan över gränserna kommer att sättas på prov i en sport med tunga åsikter. Trots detta så har jag stora förhoppningar om att vi sakta men säkert genom tålamod och öppenhet, tillsammans kan lyckas skapa en positiv utveckling inom sporten! 

Samtliga jobb utformas och anpassas specifikt efter önskemål och behov, och oavsett om inriktningen är utbildning eller inspiration så kommer jag alltid att vara förberedd för att leverera 100%! 

Tveka inte på att höra av dig med dina frågor och funderingar!


 

Genomgång med personal

Vi börjar med att ni får berätta om hur det ser ut idag och om ni har några specifika mål och visioner för framtiden. Därefter gör jag en presentation av mina tjänster och vilka alternativ jag kan erbjuda för att hjälpa er att nå dit. När vi sedan är överens om vad som kan fungera för just er, så gör vi upp en plan för att ni på bästa sätt ska känna er nöjda med min insats.

  • Analys av behovet/dagsläget
  • Presentation av vad jag kan erbjuda
  • Uppsättning av mål/delmål
  • Utformning av handlingsplan/tidplan

 

Hästarna i verksamheten

Vi går tillsammans igenom hästarna i verksamheten där ni får berätta vilka behov som finns och vad ni skulle vilja att jag bidrog med. Jag hjälper till med alltifrån hantering, ridning, vidareutbildning och problemlösning, där målet är att få hästarna att känna sig förstådda och trivas riktigt bra med sin uppgift. Upplägget anpassas efter era önskemål och kan innehålla alltifrån enklare insatser av inspiration till att vi tillsammans går igenom och gör upp en plan för samtliga hästar.


 

Utbildningsutbud

För mig är det ett otroligt inspirerande uppdrag att jobba tillsammans med er för att väva in lite av min filosofi i den befintliga verksamheten. Att få lära sig att förstå hästen bättre är en väldigt efterfrågad kunskap hos eleverna idag och kommer på sikt att locka till sig fler medlemmar i framtiden. Upplägget anpassas efter era önskemål och kan innehålla alltifrån enklare insatser av inspiration till att vi tillsammans går igenom och gör upp en plan för utbildningen i stort. 
Kontakta mig gärna så kan vi börja med att boka in en kostnadsfri konsultation!


 

Inspirationclinic

Om ni är nyfikna på mig och mitt sätt att tänka häst, så är det ett bra alternativ att börja med att boka en inspirationsclinic. Jag visar praktiskt med ett par av era hästar kombinerat med teori och gott om tid för frågor!
 


Bild01_2.jpg
 

Visning

I mån om tid så kan ni boka visning med mig och mina hästar där jag visar hur jag tränar och rider. Efteråt så finns jag kvar på plats för att svara på era frågor. 


 

Föreläsning

Det finns möjlighet att boka in en föreläsning med mig där jag under 2 tim kommer och berättar om hur jag tänker häst. Det kommer att finnas mycket utrymme för frågeställningar då jag tycker bäst om att ha teoretisk undervisning anpassad efter lyssnarens behov.
Det är alltid trevligt med möjlighet till lite fika för att det ska bli extra trevligt!


 

Under 2015 så kommer det i mån om tid finnas möjlighet att boka en kostnadsfri konsultation på 2 timmar för er som vill veta mer om vad det skulle innebära att anlita mig. 

Pris ges vid förfrågan, då det kan variera lite beroende på upplägget av tjänsterna.

Innehar F-skatt.