Utbildning Kraniosakral-terapi på häst

2004 är det här kortet taget och ca 1 år in på min nystartade hästverksamhet. Jag sköljdes med på en fantastisk resa startad utifrån efterfrågan där jag lärde mig av både motgång och framgång hur jag bäst skulle förmedla det som jag hade inom mig. Jag skulle nog ändå ärligt vilja erkänna att pressen på mig då alltför många gånger tog fram de allra sämsta sidorna av häst i mig som jag inte känt av innan. Plötsligt förväntades jag prestera och få ihop till mitt levebröd där det då istället ofta skapade förvirring, hjärtat sa nej men kunden ville få hjälp och klockan tickade. 
Målet för mig har varit detsamma, alltid hästens bästa. Min styrka ligger i att förstå hästen utan förväntningar, ingen stress, ingen press bara vi❤️😀.
Idag har jag bestämt mig för att inte upprepa den där känslan utan istället bli helt sann mot mig själv för att kunna njuta ordentligt när jag är ute och jobbar och göra det som känns rätt inifrån och ut. Kompromisser kommer alltid att behövas för att hjälpa oss människor på vägen men med hästens bästa i fokus så känner dem det🌸
Just nu lever jag min dröm på riktigt och är mer motiverad än nånsin att förstå din häst bättre på alla plan. Sååå till hösten är det dags att även påbörja utbildningen som kraniosakral-terapeut på häst vilket känns helt rätt för mig och jättekul!
Glad påsk och släpp på prestationskraven, njut och att ha kul åtminstone när du är i stallet😉🐣😎

57384332_2323826351223336_435616078744256512_o.jpg