"Min träningsmetod"?

Det är många som frågar mig vad jag har för träningsmetod och inriktning, några exempel som ofta kommer upp är; NH, frihetsdressyr, klicker-träning, trick-träning??? Jag kan helt och fullt förstå den frågan då man vanligtvis gärna delar upp det i tydliga fack. För mig känns det begränsande att använda mig av en bestämd metod, så istället är mitt mål att jobba för att hitta rätt väg för varje individ. Några ledord som är viktiga för mig är förståelse, glädje, harmoni och motivation, oavsett mål. Det kan låta lite luddigt men självklart finns det en ram och en röd tråd som man ofta på ett enkelt och logiskt sätt kan ta till sig. Min vision att jobba för att sprida så mycket kunskap som möjligt om hästen, så att vi kan se att allt hänger ihop och inte behöver delas upp. För mig är det är tydligt att det är samma häst även om vi människor väljer att byta utrustning och inriktning :).

IMG_2596.JPG