Mitt fokus ligger alltid på att förmedla förståelse, glädje och harmoni så att du och din häst kan utveckla en grund som ger dig en röd tråd oavsett nivå, inriktning och mål. Jag hjälper dig gärna med allt ifrån problemlösning, vidareutveckling, motivation och inspiration både uppsuttet och på marken. 

Samtliga jobb utformas och anpassas specifikt efter önskemål och behov, och oavsett om inriktningen är utbildning eller inspiration så kommer jag alltid att vara förberedd för att leverera 100%! 


Prislistan är uppdaterad fr o m 1 sept 2019, se nedan.
Efter att ha legat något lägre i pris under min tjänstledighet ifrån Barncancercentrum så är jag nu tillbaka på samma nivå som innan mitt uppehåll i verksamheten.

Pga att jag inte längre har min kursgård kvar, så håller jag för närvarande endast träningar på Er/Din hemmaplan eller annan anläggning.


Alla priser nedan är inkl moms. Innehar F-skatt.


Privatträning
Du och din häst får privatlektion (45-60min) där jag har fullt fokus på era behov och önskemål.

Pris vardag: 500kr/lektion (2 tim eller mer 450kr/lektion)
Pris helg: 600kr/lektion (2 tim eller mer 550kr/lektion)
+ ev reseersättning 25kr/mil


Häst för träning/Inridning mm på din hemmaplan
I mån om tid så kommer jag under perioden nov-mars att kunna erbjuda intensivträning/vecka(mån-fre) för dig som har din häst i närheten av Kungsbacka-trakten. Att slippa utsätta hästen för stressen som uppstår vid en tillfällig flytt under en träningsperiod på nytt ställe är egentligen bara en fördel. Och nu när jag inte längre har min gård kvar så kände jag att jag ville ha kvar en efterfrågad tjänst men i något annorlunda form.
Det behöver finnas tillgång till ridhus.

Pris/vecka: 3500kr
Pris 2 veckor: 6000kr
Pris 4 veckor: 11.000kr


Problemlösning
Jag hjälper dig gärna, så hör av dig och berätta mer så försöker vi lösa det på bästa sätt tillsammans. 
Vid bokning av problemlösning så är det ibland svårt att veta hur lång tid det tar, därför bokar man alltid 2 timmar första gången. Därefter kan man lättare göra en bedömning om hur uppföljningen läggs upp på bästa sätt.

Pris, se ovan under privatträning.


Kurser/Clinics
På en kurs är det 4-6 ekipage + max 10 åskådare och alla ekipage får två egna 30-45min pass/dag.
Upplägget på dagen kan vara lite olika beroende på önskemål, men det innehåller alltid en timmes teori och möjlighet till att ställa frågor under lunchpausen. 

Pris heldag: 4000kr
Pris halvdag: 2500kr
Pris åskådare: 150kr/dag

Fika och lunch ordnas efter överenskommelse.
+ ev reseersättning 30kr/mil


Video-coachning
I mån om tid hjälper jag dig gärna genom video-coachning, kanske är det pga av långa avstånd eller som ett komplement till vår träning på plats. Jag finns med under appen Ridesum och det fungerar även med uppkoppling mot Skype. Skulle du vilja skicka klipp eller filmer i efterhand så går även det bra.
För mer information, hör av dig så ser vi vilket alternativ som passar dig och din häst bäst!

Pris/tim arbete: 400kr


Föreläsning
Det finns möjlighet att boka in en föreläsning med mig där jag under 2 timmar kommer och berättar om hur jag tänker häst. Det finns alltid utrymme för frågeställningar då jag alltid föredrar att ha teoretisk undervisning anpassad efter lyssnarens behov.

Pris: 1500kr
+ ev reseersättning 30kr/mil


Inspirationclinic
Om ni är nyfikna på mig och mitt sätt att tänka häst, så är det ett bra alternativ att börja med att boka in en inspirationsclinic. Jag visar praktiskt med ett par av er utvalda hästar och har teori med utrymme för mycket frågor utöver det. 
Upplägget anpassas efter önskemål, välkommen med er förfrågan!

Halvdag pris: 2500kr
Heldag pris: 4000kr
+ ev reseersättning 30kr/mil


Avbokningsregler
Pga att jag lägger ner mycket tid på planering och pussel för att på bästa sätt tillgodose allas önskemål så har jag känt att jag behöver ha enkla och tydliga regler för eventuella avbokningar. Detta skyddar inte bara min verksamhet utan även alla kunder som bokat upp sig samma datum.
All bokning är därför bindande och vid förhinder så debiteras man halva kursavgiften. Hittar du eller jag en ersättare så betalar man givetvis ingenting.